Wie ben ik

Mijn naam is Hennie Bosgraaf. Met veel plezier woon en werk ik in Kollum. In 2015 ben ik gestart met mijn eigen praktijk aan huis. Begin 2017 werd het tijd voor een eigen ruimte. Een jaar heb ik mogen genieten van een mooie werkplek in het bedrijvencentrum van Kollum. Begin 2018 deed zich een mooie kans voor om mijn praktijk Coach NL te vestigen aan Kerkstraat 15 te Kollum. Inmiddels heb ik al vele kinderen in deze fijne praktijkruimte mogen begeleiden.

Coach NL is ontstaan uit liefde en passie voor kinderen. Elk kind doorloopt een eigen unieke ontwikkeling in het doen, denken en voelen. Juist die verschillen bij kinderen, maakt het kijken naar kinderen en het werken met kinderen zo bijzonder.

Binnen Coach NL integreer ik mijn jarenlange ervaring als groepsleerkracht met de inzichten  en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding en vele cursussen die ik de laatste jaren heb gevolgd. Het heeft me geleerd om op een brede manier te kijken naar leeruitdagingen. Coach NL pakt leeruitdagingen bij de oorzaak aan!

Coach NL biedt onderwijsondersteuning en coaching voor kinderen in het basisonderwijs. Er wordt gekeken welke leerstijl en aanpak het beste bij je kind past. Er wordt veel gebruik gemaakt van bewegend leren. Bewegen is de basis voor groei!

Bewegen is erg belangrijk. Het zorgt ervoor dat er veel nieuwe hersenverbindingen aangemaakt worden. Kinderen zijn van nature niet gemaakt om stil te zitten. Zij leren door beweging en dit heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het brein. In mijn praktijk tref je dan ook allemaal materialen aan die het bewegend leren stimuleren o.a.: mini trampoline, hoepels, pittenzakken, grote en kleine ballen en allerlei materialen die een beroep doen op het evenwicht.

Coach NL gebruikt in haar aanpak verschillende methodes. Deze methodes kunnen heel goed naast de methodes ingezet worden die op scholen worden gebruikt.

Wil je weten of Coach NL jouw kind kan helpen? Laat gerust je gegevens achter. Ik neem dan contact met je op. Je mag me ook mailen, appen of bellen.

– Hennie –

Bij Coach NL

  • Staat je kind voorop
  • Is er leerondersteuning op maat
  • Wordt een leeruitdaging bij de oorzaak aangepakt
  • Mag je kind leren op zijn eigen tempo
  • Wordt er veel bewogen
  • Wordt leren weer leuk!

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust!

Als je je gegevens achter laat, neem ik zo snel mogelijk contact met je op

Wat zeggen andere over CoachNL